pret

RON  –  RON

  • ‎RON 0
  • ‎RON 6060
gen
brand
marime
culoare
material
pret
gen
brand
marime
culoare
material

Dacă ești interesat să încerci ceva nou și puțin riscant, atunci bondage-ul este calea de urmat! Când oamenii se gândesc la bondage, mintea lor merge de obicei la extrem - o cameră întunecată cu oameni îmbrăcați în piele și latex atârnând de pereți în timp ce cineva îi biciuiește. Dar experiența tipică de bondage nu este deloc așa. Majoritatea începătorilor în bondage încep prin a încătușa mâinile cuiva sau prin a-l lega de pat. Nu este nimic cu adevărat amenințător sau înfricoșător în asta, nu-i așa? Dacă ești curios să încerci bondage, aceste sfaturi sexuale pentru începători te pot ajuta să începi.

Stabilirea limitelor de bondage
Înainte de a-ți lega efectiv partenerul, este important ca amândoi să aveți o conversație despre bondage. Trebuie să stabiliți niște limite cu privire la ceea ce este și ce nu este în regulă să faceți. Și este vital să stabiliți un cuvânt de siguranță, un cuvânt sau o frază specifică pe care partenerul dvs. o poate folosi atunci când s-a săturat și vrea să se oprească.

Bondage-ul este în primul rând despre încredere. Așa că este important ca tu și partenerul tău să respectați planul - mai ales dacă vreți să încercați din nou bondage în viitor.

Cumpărarea de jucării bondage
Începătorii în bondage încep, în general, cu un anumit tip de constrângere simplă. Puteți folosi practic orice pentru a vă imobiliza partenerul, inclusiv legături de mătase, legături Velcro, cătușe, frânghii, greutăți și chiar ordine verbale. Având în vedere recenta creștere a popularității, există multe legături bondage ușor de utilizat de către începători, care vin cu căptușeală confortabilă căptușită și cătușe Velcro pentru a fi îndepărtate cu ușurință.

Cele mai multe cupluri încep, în general, prin a-și lega mâinile între ele sau de un stâlp al patului cu legături de mătase sau frânghie. Dacă nu vă place să fiți legați, puteți încerca alte mijloace de constrângere, cum ar fi cătușele de mână sau chiar banda specializată pentru bondage. Unii pasionați de bondage sugerează chiar să începeți cu banderolă de hârtie pentru a fi mai liniștiți. Serpentinele îți dau iluzia că ești legat, dar îi permit partenerului tău să se desprindă cu ușurință dacă se simte inconfortabil.

Jocurile de bondage
Odată ce partenerul tău este legat, este la mila ta. Acest lucru face extrem de important să respectați liniile directoare de siguranță pentru bondage și BDSM și conversațiile voastre anterioare despre ce este și ce nu este bine să faceți.

În general, cel mai bine este să începi lucrurile cu ceva de bază. Încearcă să le tachinezi sfârcurile cu o pană sau cu un cub de gheață care se topește. Ai putea chiar să le mâzgălești tot corpul cu vopsea comestibilă și apoi să o lingi. De acolo, puteți trece la o palmă jucăușă cu o paletă sau o cravașă. Încearcă să îți legi și tu partenerul la ochi, suspansul a ceea ce vei face în continuare este incredibil de erotic și foarte excitant.