pret

RON  –  RON

  • ‎RON 15
  • ‎RON 1690
gen
brand
marime
culoare
material
pret
gen
brand
marime
culoare
material

Cătușe, legături și legături, oh,god! Nici un dulap de jucării bondage nu este complet fără aceste capse de constrângere.

Sigur, îți poți lega partenerul cu orice găsești prin casă. Cu toate acestea, pentru o experiență mai autentică și un confort suprem, produsele concepute special pentru bondage sunt cele mai potrivite, datorită unor caracteristici precum căptușeala moale și materialele durabile care nu se vor rupe sau sfărâmă.

direect are toate echipamentele de bondage de care ai nevoie, fie că ești în căutarea unui kit complet de constrângere, a unui bondage metalic robust sau a unor accesorii de constrângere a la carte. Doriți să vă legați partenerul de patul dumneavoastră? Cu un sistem de constrângere sub pat, această fantezie este la fel de ușor de realizat ca și cum ți-ai schimba așternuturile. Eliminați patul cu totul și legați-vă partenerul de ușă cu un sistem de imobilizare deasupra ușii.

Ce spune mai bine bondage decât cătușele? Selecția noastră include cătușe cu aspectul și senzația realistă a metalului anodizat, împreună cu cătușe mai flexibile din piele sau poliester. Pentru o versatilitate suplimentară, luați în considerare banda de bondage care, spre deosebire de banda adezivă, nu se va lipi de piele și păr.

Cu selecția noastră vastă de hamuri speciale, dispozitive de depărtare a picioarelor, lese și gulere, fanteziile tale de bondage nu s-au simțit și nu au arătat niciodată atât de bine!