rezistență energetică energizante

Băuturile energizante pot conține ingrediente precum creatina, cofeina și BCAA care vă pot da un impuls pentru a vă ajuta să treceți peste o zi lungă sau un antrenament greu.

BTF

Băuturi energizante înainte de antrenament
Stimulează-ți energia și puterea de ardere a grăsimilor cu băuturi energizante cu vitamine concepute pentru a te ajuta să te menții mai puternic pentru mai mult timp. Sortimentul nostru de băuturi energizante de înaltă calitate, gustoase și populare include formule cu cofeină, electroliți, minerale și vitamine pentru a vă ajuta să vă potoliți setea și să vă mențineți hidratat și plin de energie pentru un antrenament cu ritm cardiac ridicat.

Oferiți organismului dumneavoastră combustibilul la care tânjește și îndepărtați riscurile de epuizare a energiei în arome irezistibile, dulci, acrișoare și preferate de fani, precum cola, vată de zahăr și șampanie. Oferim, de asemenea, o gamă de ceaiuri spumante și fructate în selecția noastră de băuturi energizante carbogazoase și necarbogazoase!

Ingrediente pentru băuturi energizante
Consumul de băuturi energizante va diferi în funcție de gusturile, preferințele și nevoile individuale. Atunci când căutați să vă energizați și să vă realimentați corpul, ultimul lucru de care vreți să vă faceți griji este efectul advers al unei căderi dure mai târziu.

Găsiți cel mai bun echilibru pentru a vă susține obiectivele de sănătate și fitness cu aromele dvs. preferate de băuturi energizante cu conținut scăzut de zahăr care conțin unele dintre următoarele ingrediente de înaltă calitate, care îmbunătățesc energia:

Creatină
Monohidratul de creatină poate susține performanța exercițiilor fizice de intensitate ridicată, forța musculară, masa musculară și rezistența prin faptul că ajută la creșterea nivelurilor celulare de fosfocreatină (CrP), o componentă critică a producției de energie celulară sau ATP.

Cofeină
Cofeina este un stimulent pe care se bazează adesea pentru a încuraja vigilența, productivitatea și starea de veghe. O băutură cu cofeină poate oferi o doză de energie unui adult sănătos.

O băutură energizantă cu cofeină care prezintă niveluri sănătoase de conținut de cofeină oferă beneficii similare cu o ceașcă de cafea. Băuturile energizante care conțin miligrame de cofeină similare cu ceașca dvs. de Joe de dimineață vă pot ajuta să decideți ce este potrivit pentru dvs.

BCAA
Aminoacizii cu lanț ramificat sunt folosiți pentru a susține metabolismul energetic și ajută la hrănirea și nutrirea mușchilor dumneavoastră. BCAA sunt un element de bază obișnuit înainte și după antrenament, deoarece ajută la sinteza proteinelor musculare, la creștere și la recuperare.

Vitamine, nutrienți și minerale
Multe tipuri de băuturi energizante sunt pline de vitamine, nutrienți și minerale importante care pot spori capacitatea organismului dumneavoastră de a susține și de a-și crea propria energie. Vitaminele B, taurina și ginsengul sunt ingrediente comune în multe dintre opțiunile de băuturi energizante și sportive de la The Vitamin Shoppe.

Carbohidrați
Organismul folosește carbohidrații pentru a produce glucoza, molecula energetică esențială. Băuturile energizante de dinaintea antrenamentului cu cantități mai mari de carbohidrați pot oferi un plus de energie pe care să o arzi în timpul exercițiului, dar glucoza neutilizată va fi stocată pentru utilizare ulterioară.

CoQ10
Coenzima Q10 se găsește în fiecare celulă din corpul dumneavoastră. Consumul de băuturi energizante cu CoQ10 este deosebit de popular în rândul sportivilor, deoarece aceștia pot profita de proprietățile producătoare de energie și antioxidante găsite în aceste băuturi.

Potasiu
Potasiul este un mineral esențial care se găsește în o mulțime de fructe și legume. Potasiul ajută la încurajarea unei funcții musculare sănătoase și la recuperarea după exerciții fizice riguroase.

Multe dintre băuturile energizante găsite la The Vitamin Shoppe conțin aceste ingrediente utile și nu numai. Asigurați-vă că vă uitați la eticheta nutrițională și la lista de ingrediente de pe băutura energizantă pe care o alegeți pentru a ști exact ce introduceți în corpul dumneavoastră.

Alegerea băuturii energizante potrivite
Efectele băuturilor energizante pot varia, așa că luați în considerare procentele de calorii, sodiu și zahăr înainte de a le consuma. Deoarece oamenii pot reacționa diferit la efectele cofeinei și ale zahărului, băuturile energizante fără cantități mari de cofeină sau zahăr adăugat pot fi alegerea potrivită pentru tine. Băuturile energizante sănătoase au carbohidrați, vitamine și minerale benefice de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a performa, cu cantități limitate de zahăr adăugat.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice restricții sau preferințe alimentare pe care le aveți atunci când alegeți o băutură energizantă. Selecția noastră de băuturi energizante și vitaminice include băuturi fără zahăr, vegetariene, fără gluten, fără OMG, cu conținut scăzut de carbohidrați și alte opțiuni pentru dietele speciale.

energizante Stimulente de pre-antrenament Suplimente cu oxid nitric HMB Înlocuitori de steroizi  Cafeină  Beta-alanină