RON 1,330.65 ( )
RON 363.35 ( )
RON 363.35 ( )
  RON 304.80 ( )
  RON 292.10 ( )
  RON 292.10 ( )
   RON 177.15 ( )
   RON 75.45 ( )
   RON 247.65 ( )
   RON 266.70 ( )
   RON 518.50 ( )
   RON 304.80 ( )
   RON 304.80 ( )
    RON 311.15 ( )
    RON 311.15 ( )
     RON 1,116.65 ( )
     RON 61.90 ( )
     RON 137.80 ( )


     telefoane mobile accesorri

     Rămâneți în contact cu restul lumii într-un mediu activ, cu ritm alert, cu ajutorul telefoanelor și accesoriilor pentru telefoane, care vă pot simplifica viața atunci când tehnologia continuă să avanseze. Este important să vă mențineți accesibil la un loc de muncă aglomerat, așa că investiți într-un telefon mobil preplătit sau îmbunătățiți-vă telefonul actual cu accesorii pentru telefoane mobile pentru a utiliza toate funcționalitățile unui dispozitiv mobil.

     Telefoane mobile smartphone
     Telefoanele mobile au devenit o parte integrantă a societății moderne, așa că rămâneți conectat cu smartphone-uri, telefoane mobile preplătite și telefoane mobile standard.

     Telefoane cu mai multe linii
     Telefoanele cu mai multe linii facilitează configurarea unui sistem telefonic la un birou, un call center sau o altă afacere în care multe persoane vor efectua și prelua frecvent apeluri telefonice.

     Telefoane cu o singură linie
     Telefoanele cu o singură linie sunt ideale pentru locuințe sau afaceri mici, oferind un singur loc unde oamenii vă pot contacta.

     Telefoane de conferință
     Organizați o ședință cu colegi îndepărtați, conduceți un interviu prin telefon sau pur și simplu bucurați-vă de o comunicare fără mâini libere cu un telefon de conferință.

     VoIP
     Sistemele de telefonie VoIP utilizează internetul și rețelele pentru a oferi un sistem de comunicare care se poate adapta la cerințele locului de muncă modern.

     Accesorii telefonice
     Accesoriile telefonice, cum ar fi robotul telefonic, telefoanele de extensie, amplificatoarele de telefon și multe altele, sporesc funcționalitatea sistemului dvs. telefonic și contribuie la eficientizarea comunicațiilor.

     Accesorii pentru telefoane mobile smartphone

     Accesoriile pentru telefoane mobile facilitează adăugarea unei note personale telefonului dvs. și, în același timp, îl mențin protejat. Găsiți încărcătoare, carcase huse și alte accesorii pentru a spori capacitățile unui telefon.

     Accesorii PDA
     Păstrați-vă PDA-ul în stare de funcționare și sporiți-i funcționalitatea cu ajutorul accesoriilor pentru PDA. Păstrați-l alimentat și protejat cu carcase PDA, încărcătoare PDA și protecții pentru ecran PDA.