RON 126.70 ( )
 
1 2 3 4 5
 

Indiferent cât de atent sunteți cu telefonul mobil, se pot întâmpla accidente. O husă sau o carcasa pentru telefonul mobil smartphone este unul dintre cele mai importante accesorii pentru telefoane mobile pe care le puteți cumpăra pentru a vă proteja și a prelungi durata de viață a telefonului. Atunci când cumpărați telefoane și accesorii, căutați carcase și huse pentru telefoane mobile care să se potrivească cel mai bine stilului dvs. de viață, indiferent cât de activ. La fel cum există multe tipuri diferite de telefoane mobile, există multe opțiuni de huse pentru telefoane mobile care să le însoțească. Cu atât de multe opțiuni, este ușor să găsești ceva care să se potrivească gustului și stilului individual.

Funcție și stil
Atunci când cumpărați o husă pentru telefonul mobil, luați în considerare gradul de protecție care va fi necesar. Pentru o protecție optimă, alegeți o husă închisă care se potrivește strâns în jurul exteriorului telefonului, protejându-i marginile și spatele. Pentru o protecție care pune în valoare designul telefonului, alegeți o carcasă de tip bumper cu un scut transparent pentru a proteja spatele telefonului. Există, de asemenea, carcase cu profiluri subțiri, ceea ce facilitează introducerea chiar și a telefoanelor mari într-un buzunar.

Pentru a exprima stilul personal, alegeți o husă cu o culoare sau un design preferat. Există numeroase carcase disponibile care protejează de lovituri și zgârieturi, punând în același timp în evidență gusturile individuale ale utilizatorului.

Huse speciale
Atunci când căutați accesorii pentru telefoane mobile, rețineți că există o serie de tipuri diferite de carcase specializate care vor proteja un telefon indiferent de mediul în care se află. Dacă mergeți la jogging sau faceți exerciții la sală, luați în considerare o husă pentru braț pentru a menține telefonul la locul lui și a-l proteja de mișcările excesive. Dacă vă plac drumețiile prelungite sau călătoriți în zone cu multă umezeală și murdărie, alegeți o husă cu manșetă care va oferi o incintă impenetrabilă pentru telefon.

Dacă aveți nevoie să țineți telefonul mobil la îndemână fără a fi nevoit să îl căutați în buzunar sau în geantă, selectați o husă cu o clemă de centură atașată. Dacă aveți nevoie deseori să vă încărcați telefonul în timpul deplasărilor, căutați o husă cu o baterie încorporată, care va prelungi durata de utilizare a telefonului atunci când o priză sau un încărcător nu este disponibil. Dacă aveți nevoie de o soluție all-in-one pentru a transporta telefonul mobil și alte obiecte mici, alegeți o husă folio care oferă compartimente pentru obiecte precum cărțile de credit.

Protecție suplimentară
Pentru o protecție suplimentară, asigurați-vă că folosiți o protecție pentru ecran. Protectoarele de ecran pot fi achiziționate separat sau pot fi încorporate ca parte a unui design de husă all-in-one. De asemenea, utilizarea unor accesorii, cum ar fi căștile de telefonie mobilă Bluetooth®, expun telefonul la un contact fizic mai redus, ceea ce poate contribui la păstrarea duratei de viață a telefonului.