pret

RON  –  RON

  • ‎RON 5
  • ‎RON 560
gen
brand
marime
culoare
material
pret
gen
brand
marime
culoare
material

Când vine vorba de o mare plăcere BDSM, toată lumea ar avea nevoie de o mână de ajutor sau, mai degrabă, de ceva în mână. Cu o mare varietate de gâdilatoare,palete, bice și biciuri din care poți alege,  face ca submisivul tău să facă ceea ce vrei și să îi placă!

Paletele noastre sunt realizate din piele fermă, dar flexibilă, care asigură o palmă satisfăcătoare. Pentru varietate, încercați o opțiune căptușită cu blană sau una cu părți netede și texturate. Dacă te mănâncă o înțepătură mai mică, dar nu mai puțin satisfăcătoare, ia în considerare o cravașă care arată la fel de sexy precum se simte.

Biciurile oferă o lovitură antrenantă, cu un zgomot suplimentar care vine cu câteva secunde înainte de impact. Tăvăliți-vă partenerul cu lovituri rătăcite înainte de a face în cele din urmă contactul. Este chiar mai bine dacă sunt legați la ochi!

Ești nou în materie de bice? Încearcă biciul Tantric Satin Pleasure Whip, care scoate același sunet satisfăcător, dar cu o lovitură mult mai blândă.

Bineînțeles, o gâdilare bună din când în când poate fi la fel de atrăgătoare. Cu gâdilătoarele cu pene în formă de prapori, îți poți trăi în sfârșit fantezia de menajeră sexy. Sau încercați o combinație de gâdilator și bici pentru o distracție dublă! Oricare ar fi plăcerea ta,direect are exact ceea ce ai nevoie. Dacă ești în căutarea unei experiențe mai intense, încearcă ceva din colecția noastră de bondage metalic