protectia datelor

Protecția datelor

(1) Practica noastră de protecție a datelor este în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

(2) direect utilizează adresa de e-mail a clientului numai pentru scrisori de informare cu privire la comenzi și, la cererea clientului, pentru propriile buletine informative. În plus, direect trimite în mod regulat clientului prin e-mail oferte atent selecționate pentru produse similare din gama sa. Clientul se poate opune utilizării adresei sale de e-mail în scopuri publicitare prin trimiterea unui e-mail informal, fără a suporta alte costuri decât cele de transmisie în conformitate cu tarifele de bază.

(3) direect nu transmite datele personale ale clienților către terțe părți. Excepție fac partenerii de servicii care necesită transmiterea de date pentru procesarea comenzilor. Cu toate acestea, în aceste cazuri, domeniul de aplicare al datelor transmise este limitat la minimul necesar.

(4) Clientul are dreptul la informare, precum și dreptul la corectarea, blocarea și ștergerea datelor sale stocate. În cazul în care ștergerea este contrară obligațiilor legale sau contractuale de păstrare a datelor sau altor motive legale, datele vor fi blocate.