pret

RON  –  RON

  • ‎RON 10
  • ‎RON 400
gen
marime
culoare
material
pret
gen
marime
culoare
material

Atunci când vine vorba de accesorii fetișiste,clemele pentru sfârcuri sunt în fruntea listei de accesorii obligatorii. direect are o mare varietate de aceste provocatoare și plăceri, fie că sunteți în căutarea unei presiuni amețitoare pentru a intensifica sexul, fie că sunteți în căutarea a ceva care să vă completeze look-ul fetișist.

Avem opțiuni cu pene, accente de cristal, un aspect industrial și ciucuri, de asemenea! Clemele cu greutate pentru sfârcuri combină presiunea tradițională a acestor accesorii cu strângerea și legănarea plăcută a unei greutăți adăugate. Încearcă menghina de sfârcuri la clitoris în stil Y pentru o adevărată triplă plăcere.

Ești nou în domeniul clemelor pentru sfârcuri? Clemele reglabile pentru sfârcuri sunt printre cele mai populare, iar setările vă permit să lucrați până la diferite niveluri de intensitate. Sau începeți prin a vă prinde sfârcurile printr-un top mătăsos pentru o presiune ceva mai mică și apoi porniți de acolo. Dacă doriți să creșteți stimularea, clemele vibratoare pentru sfârcuri pot oferi o senzație continuă de tandrețe care vă poate duce aventurile sexuale la un alt nivel.

Scufundă-ți cleștele în apă fierbinte sau în apă cu gheață pentru plăcerea suplimentară a jocului cu temperatura. Căutați un nou look sexy fără să vă ciupiți? Pastilele evocă modelele nudiste ale pin-up-urilor de epocă, lăsând doar atât cât trebuie pentru imaginație, dar atrăgând în același timp atenția asupra taților tăi.

Aduceți acest aspect în dormitor și faceți-o pe iubita dvs. să vă roage să vadă mai mult.