pret

RON  –  RON

  • ‎RON 0
  • ‎RON 4995
gen
marime
culoare
material
pret
gen
marime
culoare
material

Introduse inițial în Asia cu sute de ani în urmă, bilele vaginale au fost de atunci folosite și îndrăgite de femei din întreaga lume. Deși bilele sexuale vaginale au evoluat de-a lungul timpului, conceptul de bază a rămas același.

Pur și simplu introduceți bilele în interiorul vaginului și țineți-le acolo, întărind și tonificând mușchiul pubococcigian, care se contractă în timpul orgasmului. Exercițiile Kegel sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a tonifia acest mușchi, iar bilele Ben Wa sunt dispozitivul perfect pentru a face exact acest lucru.

Bilele Vaginale nu numai că sporesc plăcerea senzuală a femeii - atât atunci când folosește bilele, cât și în timpul actului sexual -, dar cresc și controlul vezicii urinare și restabilesc tonusul mușchilor vaginali după naștere. Folosiți-le în timpul activităților de zi cu zi, cum ar fi alergatul sau treburile casnice, sau cu un partener pentru un nivel suplimentar de plăcere în timpul sexului.

De la tradiționalele bile de sticlă de mărimea unei bile de marmură la bilele vibrante sexuale pentru o stimulare suplimentară, direect oferă o varietate de dimensiuni și stiluri. Sigur, eficient și distractiv de folosit, bilele sexuale se simt bine și sunt bune și pentru tine.