pret

RON  –  RON

  • ‎RON 0
  • ‎RON 4995
gen
brand
marime
culoare
material
pret
gen
brand
marime
culoare
material

nu este de mirare că inelele pentru penis sunt incredibil de populare - sunt una dintre puținele jucării sexuale care pot face plăcere atât bărbaților, cât și femeilor în același timp. Inelele pentru penis funcționează prin potrivirea strânsă în jurul bazei penisului, limitând fluxul sanguin din penis. Controlul fluxului sanguin poate stimula circumferința și lungimea, ajutând totodată la întârzierea ejaculării.

direect oferă o varietate de inele pentru penis pentru a atrage toate preferințele. De la materiale și dimensiuni până la stil și design, produsele noastre de inele pentru penis sunt suficient de diverse pentru a mulțumi fiecare utilizator.


Colecția noastră de inele pentru penis le include pe cele care se întind pentru un confort maxim, precum și pe cele care oferă o potrivire mai strânsă pentru o erecție mai bună. Alte opțiuni includ caracteristici suplimentare, cum ar fi margele anale atașate, dopuri și inele pentru scrot.


Unele dintre cele mai populare inele pentru penis(cockring) sunt cele care oferă vibrații. Inelele de penis cu vibrație folosesc de obicei un mic vibrator și un stimulator clitoridian pentru a oferi o plăcere suplimentară atât ție, cât și iubitei tale în timpul sexului.


Fie că sunt folosite în timpul sexului cu un partener sau în timpul unei sesiuni solo, inelele pentru penis de la direect oferă plăcere maximă într-un design compact, fără mâini.