pret

RON  –  RON

  • ‎RON 5
  • ‎RON 535
gen
marime
culoare
material
pret
gen
marime
culoare
material

Mărește-ți lungimea, circumferința și potenta cu stimulentele pentru penis . Fie că vă jucați singur sau cu un partener, produsele noastre de îmbunătățire cresc senzația și stimularea pentru o experiență mai plăcută.

Rămâi mai tare și durează mai mult cu un inel pentru penis. Aceste jucării alunecă până la baza penisului sau în spatele testiculelor pentru a ajuta la menținerea erecției, permițând senzații incredibile pentru tine și partenerul tău. Multe dintre ele sunt, de asemenea, echipate cu un vibrator bullet pentru o stimulare suplimentară. Datorită dimensiunii sale compacte, un inel pentru penis poate fi purtat chiar și în timpul sexului, fără a vă întrerupe pozițiile preferate.

Pentru a adăuga circumferință penisului dumneavoastră, optați pentru un manșon pentru penis. Manșoanele au, de obicei, caneluri adânci sau nuielușe și pot fi dotate și cu un mic vibrator pentru o plăcere sporită. Puteți găsi, de asemenea,manșoane pentru penis realiste, cu vene realiste. O opțiune clasică pentru îmbunătățirea performanțelor, pompele pentru penis pot oferi ore întregi de plăcere de durată. Sau, dacă ceea ce căutați este lungimea, încercați una dintre extensoarele de penis. Proiectate pentru a arăta realist, aceste manșoane pot extinde penisul natural de la unu la patru centimetri.

De la putere de rezistență la o circumferință sporită și tot ce este între ele, direect oferă o varietate de dispozitive de îmbunătățire a penisului pentru a se potrivi tuturor nevoilor.