pret

RON  –  RON

 • ‎RON 5
 • ‎RON 49995
gen
brand
marime
culoare
material
pret
gen
brand
marime
culoare
material
RON 755.00 ( )
RON 755.00 ( )
  15 %
  RON 109.25 ( )
  RON 616.15 ( )
  RON 258.35 ( )
  RON 930.00 ( )
  RON 409.00 ( )
  RON 409.00 ( )
   RON 319.55 ( )
   RON 253.75 ( )
   RON 253.75 ( )
    RON 319.55 ( )
    RON 409.00 ( )
    RON 409.00 ( )
     RON 409.00 ( )
     RON 409.00 ( )
      satisfyer bărbați vibrație 21 %
      RON 155.75 ( )

      Când vine vorba de  masturbare, mulți bărbați cred că mâna lor este suficientă. Dar de ce să vă mulțumiți când puteți avea mult mai mult cu ojucărie sexuală masculină? Simțiți ce diferență pot face contururile și crestăturile interioare atunci când alunecați într-un stroker, manșon sau Fleshlight.

      Tipuri de masturbatoare pentru bărbați
      Mulți dintre cei mai bine vânduți strokers sunt făcuți să arate și să se simtă ca niște vagine, guri și anusuri reale, intensificând excitarea ta. Folosind materiale realiste, cum ar fi Cyberskin, designerii noștri au mers mai departe în căutarea unei verosimilități maxime, în timp ce masturbatoarele cu vibrații adaugă senzații suplimentare sesiunii tale solo.


      Avem chiar și masturbatoare modelate după adevărate vedete pentru adulți, precum Jessie Andrews și Katie Morgan, astfel încât să vă puteți retrăi momentele preferate din filmele pentru adulți. Veți găsi jucării în diferite culori, inclusiv masturbatoare negre.


      Cheia plăcerii tale este tunelul iubirii, care prezintă protuberanțe moi, noduli și crestături pentru a-ți stimula arborele. Fiecare model are un design propriu, astfel încât oferă o experiență unică. Unele masturbatoare sunt închise și pot produce o senzație de supt, în timp ce altele sunt deschise pentru o curățare ușoară și două puncte de intrare.

      Bucurați-vă singur sau împreună
      În timp ce masturbatoarele masculine sunt concepute pentru a-ți da o mână de ajutor atunci când ești singur, sunt, de asemenea, excelente pentru cupluri. Niciodată nu mai trebuie ca o labă să fie plictisitoare și superficială. De fapt, un masturbator de mărire a circumferinței poate face ca preludiul și actul sexual să fie și mai bune pentru tine și partenerul tău.


      Pentru a vă îmbunătăți experiența de masturbare, vă sugerăm să folosiți lubrifiant. Asigurați-vă doar că verificați specificațiile lubrifiantului pentru masturbatorul dvs., deoarece anumite materiale se potrivesc mai bine cu anumite lubrifianți decât altele. Curățați-vă întotdeauna jucăria sexuală imediat după utilizare, în conformitate cu instrucțiunile producătorului.