pret

RON  –  RON

  • ‎RON 101.25
  • ‎RON 4995
gen
brand
marime
pret
gen
brand
marime

blugi pentru bărbați

Ți se demodează blugii? Descoperiți cei mai noi blugi pentru bărbați, disponibili la direect. De la skinny la o croială relaxată și tot ce este între ele, avem blugii pentru bărbați perfecți pentru tine. Cumpărați cele mai recente modele de la mărcile dvs. preferate de blugi, inclusiv Levi's, Silver Jeans Co., Carerra, Emporio Armani și multe altele.

Găsiți blugii bărbătești care vi se potrivesc perfect:

Blugi Slim Fit pentru bărbați. Doriți aspectul blugilor skinny și confortul blugilor straight fit? Obțineți ce e mai bun din ambele lumi cu un Slim Fit. Dispunând de o potrivire mai largă decât blugii skinny, blugii slim oferă totuși un design elegant. Cum îți asortezi blugii slim fit? De la business casual la întâlniri de seară, vă recomandăm să purtați o spălare mai închisă, cu mustăți și decolorări minime. Asociază-ți blugii slim fit pentru bărbați cu o jachetă bomber, o cămașă elegantă și cizme Chelsea pentru un look contemporan.

Blugi cu croială dreaptă pentru bărbați. Vrei blugi care să reziste la testul tendințelor? Marchează blugii straight fit pentru bărbați într-o varietate de spălări - un clasic care este mereu la modă. Cu ce îi asortezi? Pentru o atmosferă cauzală, asortează-ți blugii straight fit cu tricourile tale preferate, cămășile de flanelă și adidașii.

Blugi skinny pentru bărbați. Te-ai săturat de blugii largi? Îmbunătățește-ți look-ul cu blugii skinny pentru bărbați. Cum îi pui în valoare? Asociază-ți blugii skinny pentru bărbați cu un tricou grafic, o jachetă de piele și adidași proaspeți pentru o ținută cool.

Blugi pentru bărbați cu croială relaxată. Tu ce blugi porți în weekend? Fii comodă în blugii cu croială relaxată pentru bărbați. Deoarece aceștia sunt mai casual, explorează spălările mai deschise. Completează acest look cu tricourile tale preferate, hanorace cu glugă și adidași.

Blugi bootcut pentru bărbați. Vrei blugi bărbătești cu un farmec al anilor '90? Întoarceți-vă în timp cu blugii Bootcut pentru bărbați. Sunt perfecți pentru a-i asorta cu cizmele tale preferate.

Blugi elastici pentru bărbați. Vrei blugi bărbătești cu un pic mai multă elasticitate? Pentru o potrivire mai confortabilă, verifică blugii Stretch pentru bărbați într-o gamă de tăieturi, de la skinny la straight.

Sfaturi de styling: Vrei să îți îmbraci blugii? Alege blugii negri sau blugii cu spălare închisă pentru un aspect mai elegant. Cauți look-uri care sunt în trend? Blugii rupți oferă stilul influencerilor. Nu uitați să vă asortați blugii cu noile cămăși pentru bărbați.