pret
gen
brand
marime
pret
gen
brand
marime

Îmbrăcăminte pentru bărbați

Cum te îmbraci pentru a impresiona? Cumpărați costume și smochinguri pentru bărbați la direect. Avem cele mai bune haine de bărbați pentru a vă îmbrăca cu stil. Descoperiți mărcile dvs. preferate, inclusiv Lauren Ralph Lauren, Kenneth Cole, Tommy Hilfiger,Emporio Armanni

De ce haine vestimentare au nevoie bărbații în garderoba lor?

- Costumele pentru bărbați. De la interviurile de angajare la ocazii speciale, un costum bine croit este un must-get pentru garderoba fiecărui bărbat. Disponibil în varianta slim și până la cea clasică, veți găsi stilul perfect care să vi se potrivească. Pentru evenimente mai formale, vă recomandăm un costum mai închis la culoare. Costumele de culori mai deschise sunt ideale pentru ziua și vremea mai caldă. Poți purta întotdeauna costumul sub formă de piese separate pentru mai multă versatilitate.

- Blazere și jachete pentru bărbați. Pentru a vă păstra stilul atemporal, vă sugerăm să cumpărați blazere pentru bărbați în culori neutre, cum ar fi negru, gri, maro sau bleumarin. Pentru un look în tendințe, un sacou de dineu cu model este o necesitate. Brocart, carouri sau paisley te vor face remarcat la următorul eveniment special.

- Cămăși bărbătești. Asigură-te că ai o gamă de cămăși vestimentare neutre, care se vor potrivi cu aproape orice costum sau cravată. Albul, albastrul, albastrul deschis și griul ar trebui să vă conducă flota de cămăși vestimentare. Dacă vreți să vă distrați, luați în considerare cămășile cu model în carouri, cu flori, buline sau carouri.

- Pantaloni de gală pentru bărbați. Asortează-ți cămășile cu nasturi și blazerele cu pantaloni de gală. Consultați culorile standard precum negru, gri, kaki și navy pentru mai multe opțiuni de styling. Păstrați-vă aspectul interesant cu pantaloni de rochie în carouri.

- Fracuri pentru bărbați. Mergeți la o întâlnire oficială? Arătați elegant la următorul eveniment special într-un smoching. Dacă vrei să te diferențiezi de mulțime, îți sugerăm un tux navy sau burgundy.

- Accesorii pentru bărbați. Cum să adaugi personalitate look-ului tău de costum? Ieși în evidență cu cravate și buzunare în culori și modele îndrăznețe. Conferiți o notă de rafinament costumului dvs. cu o agrafă de cravată și butoni de manșetă.