pret

RON  –  RON

  • ‎RON 90
  • ‎RON 4995
gen
brand
culoare
pret
gen
brand
culoare

genți de mână dama

Cu gențile de umăr potrivite, puteți face o declarație. De la stilul de geantă pe care îl alegeți, la culoarea și materialul din care este confecționată, geanta perfectă poate completa toate aspectele stilului dvs. de viață. Descoperiți o varietate de modele șic pentru orice ocazie.

Ce tip de geantă căutați? Căutați o geantă mai mică pe care să o luați cu dvs. în deplasare? Pentru serate formale, luați în considerare gențile de seară, cum ar fi clutch-urile sau poșetele cu curea de umăr. Cu ornamente fanteziste și țesături de lux, ținuta ta va ieși cu siguranță în evidență. Iar cu dimensiunea de mână, este o geantă mică și comodă pentru a transporta lucrurile esențiale ale serii, cum ar fi actele de identitate, cardurile și poate un tub de ruj.

Totuși, dacă ai nevoie de o geantă mult mai mare, există o varietate de opțiuni elegante. O geantă hobo are un interior spațios care vă permite să transportați multe lucruri. Forma sa neglijentă, concavă, o face o opțiune șic pentru look-uri casual sau ținute de birou. O altă opțiune este o geantă satchel, care se mândrește cu o formă mai structurată și dispune de compartimente la îndemână în interior și exterior. Nu' uitați să verificați stilul clasic al tote-ului în modele simple din piele, pânză sau nailon de la mărcile dvs. preferate.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă luați o geantă nouă este culoarea. Cauți ceva care să se potrivească cu toate ținutele din garderoba ta? Optează pentru versatilitatea tonurilor și texturilor neutre. Pentru o geantă care se potrivește cu o anumită ținută, căutați un stil care completează perfect look-ul.

Atunci când faceți cumpărături la direect, puteți găsi cu ușurință o varietate de genti de mana pentru femei. Cu o gamă nesfârșită de stiluri în siluete atemporale și modele la modă, sunteți sigur că veți reuși să faceți rost de gențile de umăr must-have ale sezonului.