pret

RON  –  RON

  • ‎RON 108.9
  • ‎RON 6043.95
gen
brand
pret
gen
brand
culoare
RON 1,455.05
RON 1,533.70
RON 1,819.85
RON 1,020.65
RON 6,043.95
RON 1,336.25
RON 1,897.30
RON 6,043.95


genți de mână dama

Cu gențile de umăr potrivite, puteți face o declarație. De la stilul de geantă pe care îl alegeți, la culoarea și materialul din care este confecționată, geanta perfectă poate completa toate aspectele stilului dvs. de viață. Descoperiți o varietate de modele șic pentru orice ocazie.

Ce tip de geantă căutați? Căutați o geantă mai mică pe care să o luați cu dvs. în deplasare? Pentru serate formale, luați în considerare gențile de seară, cum ar fi clutch-urile sau poșetele cu curea de umăr. Cu ornamente fanteziste și țesături de lux, ținuta ta va ieși cu siguranță în evidență. Iar cu dimensiunea de mână, este o geantă mică și comodă pentru a transporta lucrurile esențiale ale serii, cum ar fi actele de identitate, cardurile și poate un tub de ruj.

Totuși, dacă ai nevoie de o geantă mult mai mare, există o varietate de opțiuni elegante. O geantă hobo are un interior spațios care vă permite să transportați multe lucruri. Forma sa neglijentă, concavă, o face o opțiune șic pentru look-uri casual sau ținute de birou. O altă opțiune este o geantă satchel, care se mândrește cu o formă mai structurată și dispune de compartimente la îndemână în interior și exterior. Nu' uitați să verificați stilul clasic al tote-ului în modele simple din piele, pânză sau nailon de la mărcile dvs. preferate.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă luați o geantă nouă este culoarea. Cauți ceva care să se potrivească cu toate ținutele din garderoba ta? Optează pentru versatilitatea tonurilor și texturilor neutre. Pentru o geantă care se potrivește cu o anumită ținută, căutați un stil care completează perfect look-ul.

Atunci când faceți cumpărături la direect, puteți găsi cu ușurință o varietate de genti de mana pentru femei. Cu o gamă nesfârșită de stiluri în siluete atemporale și modele la modă, sunteți sigur că veți reuși să faceți rost de gențile de umăr must-have ale sezonului.