Rețete Novagenice Pentru Dietă Anabolică Klaus Arndt

101.44  Lei
101.44  Lei
@335
9783929002348
in stoc

Informati

Rețete pentru dieta anabolică - klaus arndt super slim & fit prin alimentația ketogenică cu acizii grași potriviți. rețete reale de dietă cu conținut scăzut de carbohidrați cele mai bune feluri de mâncare pentru dieta anabolică de culturism low carb: creștere rapidă a mușchilor cu pierderea simultană a grăsimilor și mâncați din plin în fiecare zi - asta este posibil cu dieta anabolică! Cartea cu același nume descrie principiile de bază și aplicarea acestei diete. în plus, ca o adevărată carte de bucate cu conținut scăzut de carbohidrați pentru culturisti, conține 100 de rețete cu conținut scăzut de carbohidrați, cu suficiente proteine și grăsimi pentru atleții care se antrenează intens. în prima parte a acestei cărți "rețete cu conținut scăzut de carbohidrați pentru dieta anabolică", acest concept nutrițional este susținut științific și rafinat în continuare. nu numai reducerea aportului de carbohidrați, ci și furnizarea de acizi grași corecți trebuie să primească o atenție sporită. numai în acest fel pot fi utilizate pe deplin beneficiile dietei anabolice, cum ar fi pierderea semnificativă de grăsime, creșterea performanțelor atletice și sănătatea optimă. rețete de diete anabolizante fără cereale și cu acizi grași potriviți cei care până acum nu au apreciat dietele anabolizante din cauza presupuselor dezavantaje pentru sănătate vor fi surprinși să afle că doar datorită unei astfel de diete strămoșii noștri timpurii au reușit să se transforme în oameni moderni. trecerea la consumul de cereale a venit din pură nevoie, dar nu din dorința de a mânca pâine în loc de carne. consumul de carbohidrați adesea nu numai că provoacă obezitate, dar este, de asemenea, responsabil pentru o serie întreagă de alte boli grave, pe lângă problemele bine cunoscute, cum ar fi diabetul și bolile cardiovasculare. în prezent, se consideră că produsele cerealiere și leguminoasele joacă un rol cauzal în dezvoltarea bolilor autoimune, cum ar fi sprue, boala chrohn și scleroza multiplă; o serie întreagă de alte afecțiuni (migrene, probleme de piele etc.) pot fi ameliorate sau vindecate prin evitarea proteinelor din cereale. în plus, grăsimile din dieta noastră nu numai că furnizează calorii, dar sunt, de asemenea, responsabile pentru buna funcționare a organismului în multe feluri. consumul pe termen lung de grăsimi nepotrivite este acum recunoscut ca fiind una dintre principalele cauze ale bolilor cauzate de stilul de viață, cum ar fi bolile de inimă și cancerul. pe de altă parte, echilibrul corect al acizilor grași din organism nu numai că are un efect pozitiv în tratamentul multor boli, dar îi ajută pe sportivi în mod natural să obțină un metabolism anabolic și performanțe atletice de top. planul de nutriție al dietei anabolice pentru culturiști a doua parte a cărții se ocupă de practica zilnică a dietei anabolice: de ce nu trebuie să te chinui să treci printr-o cetoză profundă pentru a pierde grăsime corporală, verificarea stării de sănătate la începutul dietei ketogenice, diferitele forme de diete sărace în carbohidrați și care sunt cele mai bune alimente pentru dieta anabolică. cu referiri la mâncarea rapidă ketogenică, la beneficiile reale și presupuse ale produselor ecologice și la compoziția acizilor grași. acest lucru facilitează punerea în aplicare zilnică a dietei anabolice pentru o creștere musculară reală cu conținut scăzut de carbohidrați sau o pierdere sporită de grăsime cu cea mai bună conservare musculară posibilă. rețetele pentru o dietă sănătoasă, ketogenică, urmează în partea a treia. aceasta nu trebuie să fie unilaterală și nici nu trebuie să aibă un gust insipid: peste 100 de rețete pentru carne, pește și fructe de mare, preparate din ouă, supe, legume și salate, precum și gustări, sosuri și sosuri. de la mâncăruri simple, preparate rapid, la mese gourmet, preparate calde sau reci, dar întotdeauna cu un conținut scăzut de carbohidrați. toate felurile de mâncare sunt prezentate cu informații nutriționale (carbohidrați, proteine, grăsimi, unități de pâine pe porție). prepararea mâncărurilor este descrisă cu precizie, astfel încât chiar și profanii se pot orienta în această carte de bucate. cu multe sfaturi și trucuri privind practicarea dietei ketogenice, tabele și diagrame clare, precum și o mulțime de informații despre utilizarea optimă a dietei anabolice în toate domeniile sportului, pierderea în greutate și convalescența. cuprins rețete pentru dieta anabolică - klaus arndt prefață introducere introducere1. beneficiile pentru sănătate ale dietei anabolice supraponderabilitatea din cauza carbohidraților dieta strămoșilor noștri bolnavi din cauza cerealelor consumul de grăsimi modificat și consecințele caracteristicile acizilor grași acizii grași în metabolismul eicosanoidelor bolile civilizației din cauza grăsimilor greșite acizii grași trans 2. trăind cu dieta anabolică cetoza - sursa de energie preferată de evoluție glicemia și cetoza cât de periculoasă este cetoza formele dietelor sărace în carbohidrați healthcheck alimente pentru dieta anabolică mâncare lentă în loc de fast-food 3. rețete pentru dieta anabolică 3.1 note despre rețete 3.2 mic dejun și cină shake cu cremă de brânză shake johanna avocadoshake tapas i farfurie rece i farfurie rece ii tapas ii 3.3 supe supa de roșii supă de nuci gaspacho chilli teas style supa de carne tocată supa de brânză 3.4 mâncăruri din carne chifteluțe picante ardei umpluți cotlete în sos de roșii ficat cu ceapă caserolă de carne consistentă friptură de ardei cotlete cu unt de ceapă tocăniță de vițel cotlete de miel șuncă în sos de vin tigaie de pasăre vițel în vin alb carpaccio friptură cu smântână costițe de porc cotlete în sos de ceapă tartar de salam 3.5 pește și fructe de mare creveți în sos roșu creveți și avocado curry de somon somon în ulei de măsline cod în sos de unt vârf de hering pastă de sardine somon afumat cu omletă cod în sos de vin pastă de macrou pastă de macrou caserolă de somon salată de miel cu pastă de păstrăv salată de ton 3.6 feluri de mâncare cu ouă mic dejun al fermierului ouă cu brânză ouă omletă cu ceapă ouă toscană ouă cu curry ouă umplute ouă tocate ouă cu carne tocată strammer ma salată de ouă cu guacamole 3.7 legume și salate ardei murați sparanghel mozzarella de navarra și roșii salată de conopidă piure de morcovi salată de ciuperci morcovi acri înmuiat de anghinare salată cremoasă de miel piure de nuci anghinare și bacon salată coleslaw salată frumoasă de pui salată de avocado varză de bruelles cu măghiran varză cu ardei morcovi în ulei de măsline compot de conopidă și ciuperci broccoli mousseline salată de spanac ciuperci cremoase conopidă prăjită conopidă cu conopidă hollandaise 3.8 gustări nuci și cremă de brânză nuci grana și nuci balsamice cârnați brânză roșii cocktail prăjite migdale sărate cuburi de brânză mortadella măsline rulouri cu șuncă gouda cu salsa 3.9 sosuri și sosuri cremă de ridichi pesto sos de roșii picant sos mousseline aioli salsa sos hollandaise sos de ardei picant guacamole unt de ceapă maioneză sos béarnaise sos de unt remoulade surseinde de figuri și tabele fig. 1 răspândirea agriculturii fig. 2 răspândirea agriculturii și bolile cronice în prezent fig. 3 răspândirea bolii sprue/celiace în populație fig. 4 structura unui acid gras fig. 5 acizii grași: clasificarea acizilor grași saturați, nesaturați și omega fig. 6 sursele naturale ale celor mai importanți acizi grași polinesaturați și transformarea lor în eicosanoizi fig. 7 consumul de grăsimi și proporția de acizi grași în istoria omenirii fig. 8 structura acizilor grași cis și trans tab. 1 vitamine, minerale și oligoelemente: consumul zilnic în epoca de piatră și comparație cu recomandările actuale tab. 2 întoarcerea de la cultivarea cerealelor tab. 3 eperimentul bellevue: un an numai carne și grăsime. 4 acidul lauric întărește sistemul imunitar tab. 5 acizii grași și sursele lor naturale tab. 6 conținutul de acizi grași nesaturați al diferitelor uleiuri tab. 7 conținutul de acizi grași omega3 al unor specii de pește selectate tab. 8 aportul adecvat de acizi grași pentru adulți conform issfal tab. 9 aportul zilnic de acizi grași bazat pe cantitățile sugerate de issfal tab. 10 prezența acidului linoleic conjugat (cla) în alimentele de origine animală tab. 11 îngrășarea cerealelor și ehec tab. 12 de ce sunt acizii grași trans atât de periculoși tab. 13 acizii grași trans din produsele tartinabile tab. 14 acizii grași trans din alimentele de larg consum tab. 15 dieta săracă în carbohidrați și fast-food-ul tradițional tab. 16 diete sărace în carbohidrați în lanțurile de fast-food tab. 17 măsurători, greutăți și porții în rețete caracteristicile produsului: 200 pagini 8 ilustrații 17 tabele 102 rețete.

Brand:
Novagenics
Ean:
9783929002348
Mpn:
  • 28


Căutări similare