Geniile Novagenice Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Dr. Sarah Schomberg

88.19  Lei
88.19  Lei
@335
9783929002577
in stoc

Informati

Bucurați-vă de low carb - dr. sarah schomberg mâncăruri cu carne, pește și fructe de mare, ouă; salate și gustări. rețete delicioase pentru dimineața, la prânz și seara. cartea de bucate cu conținut scăzut de carbohidrați pentru sportivi și persoane preocupate de sănătate rețete delicioase fără carbohidrați, optim adaptate pentru planificarea nutriției profesionale în sport. cu fotografii color pentru micul dejun cu conținut scăzut de carbohidrați, prânzul cu conținut scăzut de carbohidrați și cina cu conținut scăzut de carbohidrați. în plus, această carte conține rețete ketogenice pentru gustări și salate. felurile de mâncare nu sunt rețete modificate, normale, ca în atâtea alte cărți de rețete cu conținut scăzut de carbohidrați. este vorba despre mese compuse cu grijă, cu suficiente proteine și grăsimi bune pentru atleții care se antrenează intens. se folosesc numai grăsimi bune, practic nu eistă acizi grași omega-6. cu valorile nutriționale pentru fiecare masă: proteine, carbohidrați, grăsimi și calorii, chiar și pentru porțiuni de diferite dimensiuni. cu tabele de substituție pentru produsele lactate, deci pe deplin adecvate pentru dietele cu intoleranță la lactoză. toate rețetele sunt fără cereale și fără gluten, prin urmare, sunt pe deplin potrivite pentru dietele cu boală sprue/celiacă sau intoleranță la gluten. în plus, cartea conține un plan de dietă cu conținut scăzut de carbohidrați pentru 14 zile, pregătirea meselor pentru întreaga săptămână, sfaturi pentru persoanele care lucrează și mai multe despre nutriția cu conținut scăzut de carbohidrați. mâncăruri cu conținut scăzut de carbohidrați care satisfac și epicuriștii o dietă ketogenică nu trebuie să fie fadă! Low carb genießen oferă rețete fără carbohidrați pentru epicuriști! După o introducere la elementele de bază ale alimentației cu un conținut scăzut de carbohidrați, dr. sarah schomberg prezintă rețete testate și verificate pentru micul dejun cu conținut scăzut de carbohidrați, prânzul cu conținut scăzut de carbohidrați și rețete cu conținut scăzut de carbohidrați pentru seara, precum și pentru gustări și salate. acestea includ mâncăruri rapide pentru bucătarii care se grăbesc, precum și rețete mai elaborate pentru ocazii speciale. toate felurile de mâncare sunt însoțite de o listă detaliată a ingredientelor, o descriere eactă a preparatului și fotografii color care vă vor lăsa gura apă. puteți lua micul dejun cu mini blinis cu somon afumat și sos de muștar cu mărar sau clătite cu nucă de cocos și afine, prânzul cu fileuri de biban de mare gratinate cu pesto de brânză de capră, nucă și pere sau o salată de sfeclă și hrean cu pește afumat, iar seara vă puteți răsfăța cu un hamburger cu ceapă prăjită cu emmental sau cu nucă de miel gratinată oriental cu legume cu ardei. salatele și gustările delicioase te umplu atunci când te grăbești. alimentația cu conținut scăzut de carbohidrați nu trebuie să însemne renunțare, așa cum ne demonstrează autoarea prin rețetele sale delicioase! Fiecare fel de mâncare a fost gătit și rafinat în repetate rânduri, rezultând rețete cu conținut scăzut de carbohidrați testate și care vor avea succes și în bucătăria ta! Mâncăruri cu conținut scăzut de carbohidrați cu nutrienții potriviți fiecare fel de mâncare conține suficiente grăsimi și proteine; au fost evitate în mod deliberat rețetele normale modificate care furnizează prea puține grăsimi și calorii (și atunci nu satisfac) sau prea mulți carbohidrați (care nu sunt atunci potrivite pentru o adevărată dietă cu conținut scăzut de carbohidrați). conținutul de carbohidrați al marii majorități a rețetelor din carte este suficient de scăzut pentru o dietă ketogenică echilibrată, care să fie sățioasă și să ofere toți nutrienții esențiali. se folosesc numai grăsimi bune, cum ar fi untul, grăsimea de nucă de cocos, uleiul de măsline și, cu moderație, uleiurile de in și de nuci, în locul uleiurilor vegetale omega-6, care favorizează inflamațiile și sunt problematice. ingredientele care reduc performanța, cum ar fi leguminoasele (fasole, mazăre, linte), sunt evitate în mod constant; acestea furnizează prea mulți carbohidrați și acizi fitici dăunători care leagă fierul, magneziul și zincul, precum și lectine dăunătoare care pot duce la intoleranțe și alergii (nucile, care cauzează probleme similare, sunt recomandate cu moderație). în plus, se evită cerealele integrale sub formă de fulgi de ovăz, cereale și altele asemenea; acestea conțin, de asemenea, prea mult acid fitic și carbohidrați. cartea conține un plan de dietă săracă în carbohidrați pentru a începe o dietă săracă în carbohidrați cu un aport caloric zilnic în mare parte constant, ceea ce facilitează adaptarea la propriile nevoi calorice, precum și multe sfaturi și trucuri pentru dieta săracă în carbohidrați. cu ajutorul acestei cărți, veți reuși și dumneavoastră să slăbiți prin reducerea carbohidraților. în plus, sunt oferite sfaturi privind utilizarea dietei cu conținut scăzut de carbohidrați pentru menținerea greutății și chiar pentru creșterea în greutate, ceea ce face din această carte partenerul perfect pentru sportivii și persoanele preocupate de performanță. cuprins cuprins bucurați-vă de o alimentație cu conținut scăzut de carbohidrați - dr. sarah schomberg prefață de autor 1. cum am ajuns la dieta ketogenică de ce renunțarea la carbohidrați te face să slăbești și să fii sănătos rolul insulinei și al glucagonului în lupta împotriva grăsimii corporale cetoza ca ucigaș al grăsimilor cum s-a schimbat dieta noastră importanța acizilor grași omega-6 și omega-3 2. informații de bază privind aplicarea dietei ketogenice cele două faze ale dietei ketogenice cum se face trecerea la dieta ketogenică calculul necesarului de calorii pe zi pentru faza introductivă ajustarea aportului caloric și a jurnalului alimentar planul de dietă și sfaturi pentru faza de conversie ajustarea planului de dietă pentru persoanele care lucrează practica dietei ketogenice 3. note despre rețete achiziții și gestionarea timpului grăsimi produse din carne și cârnați pește și fructe de mare tot ce e mai bun din ouă produse lactate înlocuitori pentru produsele lactate de capră și de oaie produse din soia fructe, legume și salate ardei dulci (verzi, galbeni, roșie) ceapă (roșie, albă) cartof dulce avocado nuci și semințe alternative la făina de cereale ierburi și condimente proaspete pulberea castor roșii muștar hrean ghimbir ghimbir oțet și suc de lămâie prepararea dressingului dulceață prin zahăr din flori de cocos ustensile de bucătărie sensibile 4. note privind calculele nutriționale note privind cantitățile 5. sectiunea retete variante pentru micul dejun farfurie cu legume crude pentru micul dejun cu ouă farfurie cu legume crude eemplu de variație feluri de mâncare cu ouă 0 rețetă de bază de omletă 0 rețetă de bază de omletă 0 rețetă de bază de ouă prăjite 1 omletă cu curry și cocktail de creveți din marea nordului 2 omletă cu mărar cu somon afumat și cremă de hrean 3 mini blinis cu somon afumat și sos de muștar cu mărar 4 omletă salami diabolo 5 omletă cu ceapă, champion, roșii cherry, busuioc și brânză feta 6 omletă cu ciuperci, praz și brânză roquefort 7 omletă cu ceapă și pătrunjel 8 omletă cu trufe 9 omletă cu ardei, ardei iute, arpagic și parmezan 10 omletă cu cartofi dulci, ardei, ardei iute, busuioc și brânză feta 11 omletă cu dovlecei, cimbru și brânză feta 12 omletă saltimbocca 13 omletă cu ardei, ciuperci chanterelle, busuioc și brânză feta 14 omletă cu broccoli și camembert de capră 15 clătită cu migdale și fructe de pădure 16 clătită cu nucă de cocos și afine 17 clătită cu migdale și zmeură 18 pâine cu nuci (18 o gustare fără cereale) variante de feluri principale salate mari 19 salată de miel colorată în dressing de lămâie proaspătă cu friptură de ton și avocado-cremă 20 salată crocantă de ton 21 salate de frunze în dressing de iaurt cu file de știucă prăjit crocant și pene de pere 22 salate de frunze în dressing de iaurt cu file de halibut prăjit crocant, 23 salată de sfeclă roșie și hrean cu pește afumat 24 salată de paprika și avocado în dressingsalată de avocado în dressing proaspăt de lămâie cu frigărui de creveți picante 25 salată în dressing proaspăt de lămâie cu mini-malamares în bulion de vin alb 26 salată cu fâșii de piept de pui în dressing de zmeură 27 salată grecească cu frigărui de miel 28 salată de frunze în dressing de lămâie proaspătă cu brânză de capră gratinată feluri de mâncare cu pește și fructe de mare 29 doradă întreagă la grătar cu salată colorată și bucăți de pere 30 file de biban de mare gratinat cu pesto de brânză de capră, pesto de brânză de capră, nucă și pere 31 cod în sos de ardei-tomate cu broccoli 32 file de somon prăjit crocant cu legume asiatice în sos de nucă de cocos 33 prăjiturele de pește pe legume cu fenicul și morcovilegume cu morcovi 34 file de pește roșu prăjit pe salată de castraveți 35 file de pește de piatră prăjit pe spaghete de dovlecei pesto verde 36 spaghete de dovlecei pesto rosso diabolo cu creveți 37 file de cod prăjit cu legume zucchini-broccoli în sos de migdale 38 biban de mare la grătar cu brânză feta-39 friptură de ton și mozzarella de bivoliță cu sos cald de roșii pe salată de spanac 40 sashimi de ton cu mere și salată de ridichi 41 spaghete de dovlecei cu cuburi de pește spadă prăjit în marinadă de lămâie 42 somon cu praz, ardei și ciuperci43 supă de conopidă cu trufe și scoici 44 tartare de somon și avocado mâncăruri din carne 45 tigaie de carne tocată orientală cu varză albă 46 tigaie de carne tocată cu varză de bruelles 47 tigaie de carne tocată cu legume cu fenicul și parmezanlegume cu parmezan 48 chifteluțe de vită cu legume la grătar 49 burger burgeri (rețetă de bază) 50 varianta de burger caprese 51 varianta de burger brânză de capră fig 52 varianta de burger emmental cu ceapă prăjită 53 file de vită cu ardei iute-unt de lămâie pe sparanghel verde 54 tigaie de vită la tigaie 55 varză cu mere cu mușchi de vită 56 morcov și varză verde cu cârnați de vițel 57 rulouri de vițel cu cicoare gratinată 58 cotlete de curcan cu praz 59 cotlete de curcan cu ardei 60 frigărui de curcan sate cu salată de cicoare și morcovisalată de morcovi 61 picior de pui cu legume din cuptor 62 păsări de curte-curry de nucă de cocos cu legume cu ciuperci de ardei 63 rack de miel pe piure de legume rădăcinoase și ghimbir 64 pui de miel gratinat oriental cu legume cu ardei 65 lasagna de dovlecei 66 spaghete de dovlecei cabonara 67 spaghete de dovlecei bolognese 68 supă de praz tocat 69 sparanghel alb cu șuncă de vită, crazette cu migdale și hollondaise 70 supă ungurească variante de garnituri și trifoi 71 salată grecească de roșii 72 salată de miel în vinetă de mere, nuci și ouă cu croissante cu șuncă de vită 73 salată de avocado cu roșii și cireșe 74 cocktail de crab și maioneză de lămâie și ghimbir pe salată de miel 75 salată de sfeclă și brânză de oaie cu nuci 76 cremă de avocado 77 ghee 78 snackbo to go bibliografie caracteristicile produsului: 245 pagini în format supradimensionat (17 23,5 cm) 97 fotografii color ale preparatelor 19 planșe/tablouri.

Brand:
Novagenics
Ean:
9783929002577
Mpn:
  • 53


Căutări similare