Manualul Novagenics De Proteine Și Aminos Klaus Arndt & Torsten Albers

127.84  Lei
127.84  Lei ( )
9783929002386
in stoc

Informati

Manual proteine și aminoacizi" klaus arndt & torsten albers utilizarea optimă a proteinelor și aminoacizilor: în sport în dietă pentru boli pentru îngrijirea sănătății utilizarea corectă a proteinelor și aminoacizilor construirea optimă a mușchilor, cel mai bun succes alimentar, recuperarea mai rapidă după boală revizuită și a extins mult noua ediție cel mai de succes titlu german pe această temă.aminoacizii în special au primit o atenție sporită în cercetare, medicină și sport în ultimii ani: ca substanțe endogene sunt (cu câteva excepții) fără efecte secundare, dar în lor formă pură pot influența un număr mare de procese metabolice există adesea efecte care nu pot fi realizate cu medicamente scumpe care au efecte secundare.unii aminoacizi cresc și efectul medicamentelor și pot fi folosiți pentru a le susține, sau previn partea uneori gravă. efectele drogurilor puternice.afirmații clare asupra kor utilizarea corectă a aminoacizilor și proteinelor: pentru performanță de top în sport: cerințe de proteine și modele de aport pentru sporturi de forță și anduranță, proteine anabolice, proteine ca mijloc de creștere a mușchilor, pudră proteică, proteine din zer, bcaa, aminoacizi pentru eliberarea de hormon de creștere, pentru stocarea crescută a glicogenului și regenerarea mai rapidă, pentru a promova metabolismul ficatului, pentru detoxifierea amoniacului, combinații sinergice de aminoacizi, aminoacizi pentru îmbunătățirea proteinelor dietetice cu aminoacizi. pentru reducerea optimă a grăsimilor în dietă: necesar de proteine, cele mai bune proteine pentru reducerea grăsimilor, aminoacizi pentru protejarea substanței musculare și ca inhibitor al apetitului. pentru o recuperare semnificativ mai rapidă după boală: necesar de proteine și modele de aport, aminoacizi pentru a alunga stările metabolice catabolice, pentru un proces de vindecare accelerat, pentru protecție sporită împotriva infecțiilor, pentru a proteja împotriva efectelor secundare ale medicamentelor sau pentru a spori efectele medicamentelor, ca analgezic eficient, pentru tratamentul bolilor hepatice și intestinale, pentru terapia de susținere în boli cardiovasculare, hepatite și cancer, împotriva problemelor de prostată, pentru scăderea nivelului de colesterol. pentru stimularea imunitară și îngrijirea sănătății: pentru a întări apărarea organismului și pentru a evita infecțiile, rolul important al glutaminei, ca antioxidanți, pentru a preveni ateroscleroza, pentru a proteja sistemul cardiovascular. aminoacizii în detaliu: domenii de aplicare, efect și dozare, de exemplu ca medicamente inteligente pentru a crește memoria și pentru a recupera mai bine informațiile, ca sedativ natural, împotriva depresiei, pentru a îmbunătăți calitatea somnului, ca stimulent, ca ucigaș de stres , ca furnizor de energie, pentru o bronzare accelerată a pielii, pentru detoxifierea metalelor grele, împotriva alergiilor și multe altele. cu explicații detaliate despre digestia proteinelor și rezervorul propriu de aminoacizi a organismului, precum și cerințele exacte de proteine în caz de boală, în dietă și în sport. cu o evaluare a diferitelor proteine nutriționale în comparație cu proteinele din alimentația sportivă - care este cea mai bună proteină pentru construirea musculară sau întreținerea mușchilor în dietă, nutrienții pentru sport sunt automat mai buni decât proteinele dietetice, care combinație de proteine rezultă în cea mai mare valoare, rolul important al aminoacizi cu lanț ramificat (bcaas) și un model de furnizare rentabilă cu bcaas. la ce să fiți atenți atunci când cumpărați preparate cu proteine și aminoacizi, distribuția nutrienților pentru un metabolism optim al proteinelor în timpul bolii, dietă și sport, cu vitamine și oligoelemente; efectele specifice ale combinațiilor de aminoacizi asupra sistemului imunitar. cu o fișă de date pentru o imagine de ansamblu rapidă a dozelor, efectelor secundare și interacțiunilor pentru fiecare aminoacid, tabele și prezentari generale, precum și multe alte informații. o mare parte din informațiile care au fost cercetate inițial pentru cartea (nepublicată) „aplicații de l-carnitină” au revărsat și în această carte. cuprins „manual proteine și aminoacizi” klaus arndt & torsten albers 1. proteine și aminoacizi: elementele de bază 1.1 ce sunt aminoacizii 1.2 definiții și context 1.3 aminoacizi indispensabili și dispensabili 1.4 proteine complete și incomplete 1.5 digestia proteinelor 1.6 metabolismul aminoacizi în ficat 1.7 un model al metabolismului aminoacizilor 1.7.1 homeostazia (echilibru) 1.7.2 descompunerea și oxidarea aminoacizilor 1.7.3 pool-ul de aminoacizi liberi 1.7.4 turnover-ul proteinelor: descompunerea și regenerarea proteinelor 1.7.5 aminoacizi și reducerea zahărului din sânge 1.7.6 cortizol: prieten sau dușman 1.7.7 efectul antrenamentului de forță 1.8 faza de absorbție și post-absorbție 1.9 adaptări la aportul ridicat și scăzut de proteine 1.9.1 ciclul proteinelor 1.9.2 mecanisme de adaptare la modificarea aportului de proteine 1.9 .3 intervale de timp pentru adaptări 1.9.4 originea și stocarea proteinei în ciclul proteinelor 2. nevoia de proteine și aminoacizi 2.1 cerințele de proteine 2.1.1 per cifră de afaceri și balanța azotului 2.1.2 necesarul general de proteine 2.1.3 necesarul de proteine în sport 2.1.4 necesarul de proteine în caz de boală 2.1.5 necesarul de proteine în dietă 2.2 posibile daune cu un aport de proteine mult crescut 2.3 determinarea aminoacizilor necesarul de aminoacizi 2.3.1 probleme în determinarea necesarului de aminoacizi 2.3.2 necesarul de proteine și aminoacizi la copii și adulți 2.3.3 cerințele de aminoacizi în sport 2.3.4 cerințele de aminoacizi în caz de boală 2.4 determinarea nivelurilor de aminoacizi în sângele 3. evaluarea proteinelor dietetice 3.1 digestibilitatea proteinelor 3.2 calitatea proteinelor 3.2.1 metode de determinare a calității proteinelor 3.2.2 scorul chimic 3.2.3 valoarea biologică 3.2.4 utilizarea netă a proteinelor 3.2.5 raportul eficienței proteinelor 3.2.6 digestibilitatea proteinelor corectată scor aminoacizi 3.2.7 rezumat 4. suplimente alimentare cu preparate proteice și aminoacizi 4.1 pudră de proteine, hidrolizați, aminoacizi liberi 4.2 proteine digerabile rapid și lent 4.2 .1 lactalbumină și cas 4.3 proteina din soia 4.4 proteina din ou 4.5 informații generale despre achiziționarea de suplimente proteice 4.6 aminoacizi liberi și hidrolizate de proteine 4.7 cât de siguri sunt aminoacizii liberi 4.7.1 toxicitatea aminoacizilor 4.7.2 dezechilibre în aportul de aminoacizi 4.7.3 supraîncărcarea cu aminoacizi 4.7.4 producția de uree sub aportul de aminoacizi 4.7.5 modificări ale echilibrului acido-bazic 4.7.6 efectul diuretic al unor aminoacizi 4.7.7 efecte secundare ale d-aminoacizilor 4.7.8 efecte secundare ale clorhidratilor de aminoacizi 4.7.9 efecte secundare ale impurităților legate de producție 4.7.10 evaluarea celorlalte efecte aminoacizilor 5. nutriție pentru un metabolism optim al proteinelor 5.1 grăsimi, carbohidrați și proteine 5.1.1 nutriție sportivă 5.1.2 nutriție pentru bolnavi acut și convalescențe 5.1.3 nutriție alimentară 5.2 vitamine, minerale, oligoelemente 5.2.1 cerințe de vitamine în sport 5.2.2 cerințe de vitamine pentru convalescenți 5.2.3 cerințe de vitamine în alimentație 5.2.4 recomandări pentru alimente suplimentare cu vitamine 5.2.5 antioxidanți 5.2.6 minerale și oligoelemente 6. efectele specifice ale combinațiilor de aminoacizi 6.1 aminoacizi pentru sistemul imunitar 6.2 aminoacizi cu lanț ramificat în sport, boală și dietă 6.2.1 bcaas ca furnizori de energie în putere și sporturi de anduranță 6.2.2 bcaas în boală și dietă 6.3 aminoacizi împotriva problemelor de prostată 6.4 aminoacizi și reducerea zahărului din sânge 6.5 hormon de creștere în sport și dietă 6.5.1 eficacitatea aportului oral de aminoacizi pentru creșterea secreției de sth 6.5.2 fiziologie și efect de hormon de creștere 6.5.3 aportul de aminoacizi pentru creșterea secreției sth 6.5 .4 aminoacizi individuali pentru creșterea secreției sth 6.5.4.1 arginină 6.5.4.2 ornitină/ornitină alfa-cetoglutarat 6.5.4.3 alți aminoacizi pentru creșterea 6.5-a secreție combinații de aminoacizi pentru secreția sth 6.5.5.1 arginină/ornitină 6.5.5.2 arginină/ornitină/lizină 6.5.5.3 arginină piroglutamat/lizină 6.5.5.4 ornitină/fenilalanină sau tiro sin 6.5.5.5 ornitină/triptofan 7. efectele specifice ale aminoacizilor individuali 7.1 arginină 7.1.1 arginină piroglutamat 7.2 ornitină 7.2.1 ornitină-alfa-cetoglutarat 7.3 izoleucină 7.4 leucină 7.7.7.7.5.7.5.5.5.5.5.5.5.1. cistină cisteină (nac) 7.8.2 homocisteină 7.9 fenilalanină 7.9.1 dl - fenilalanină 7.10 tirozină 7.11 treonină 7.12.1 5 - hidroxi - triptofan 7.14 alanin/asparagic boala intestinală 9 glucidină7.16. 7.19.2 glutamina în bolile hepatice 7.19.3 glutamina și sistemul imunitar 7.19.4 glutamina și zahărul din sânge 7.19.5 glutamina în cancer 7.19.6 glutamina în convalescență 7.19.7 glutamina la sportivi 7.19.8 acid glutamic de sodiu: acid glutamic de sodiu china restaurant efect 7.20 taurina 7.20.1 taurina in sport 7.20.2 taurina si boli de inima 7.20.3 taurina si boli hepatice 7.20.4 alte domenii de aplicare pentru taurina 7.2 1 acid gamma-aminobutiric 7.22 carnitina 7.22.1 istoric 7.22.2 echilibrul carnitinei umane 7.22.3 arderea crescută a grăsimilor prin carnitină 7.22.4 carnitina și regenerarea în sport 7.22.5 carnitina ca detoxifiant cu amoniac 7.22.6 ca stabilizator în carnitină sistemul imunitar celular 7.22.7 carnitina și stresul 7.22.8 carnitina cu niveluri crescute de colesterol 7.22.9 carnitina și sistemul cardiovascular 7.22.10 carnitina împotriva efectelor secundare ale medicamentelor 7.22.11 carnitina și alcoolismul 7.22.12 carnitina în bolile de rinichi.22.13 carnitină și sindromul de oboseală cronică 7.22.14 carnitina în diabetul zaharat 7.22.15 carnitina și procesul de îmbătrânire 7.22.16 dl–carnitină 7.22.17 evaluarea produselor cu clorhidrat de carnitină 7.22.18 carnitina bază și sărurile carnitinei din fructe.19722 carnitină. : supliment alimentar sau medicament 7.22 .20 determinarea statusului carnitinei în organism anexă: procurarea preparatelor proteice şi a aminoacizilor lista figurilor şi tabelelor: fig. 1 aminoacizi limită și valoare proteică fig. 2 turnover de proteine: structura proteinelor, descompunerea și fondul de aminoacizi fig. 3 rata de absorbție a proteinei din zer și cazeină fig. 4 homocisteină: grupe de risc și tratament fig. 5 structura moleculară a glutationului fig. 6 rolul neurotransmitatorilor in coma hepatica fig. 7 structura moleculară a argininei fig. 8 structura moleculară a ornitinei fig. 9 structura moleculară a izoleucinei fig. 10 structura moleculară a leucinei fig. 11 structura moleculară a valinei fig. 12 structura moleculară a lizinei fig. 13 structura moleculară a metioninei fig. 14 structura moleculară a cisteinei și cistinei fig. 15 structura moleculară a fenilalaninei fig. 16 structura moleculară a tirozinei fig. 17 structura moleculară a treoninei fig. 18 structura moleculară a triptofanului fig. 19 structura moleculară a histidinei fig. 20 structura moleculară a alaninei fig. 21 structura moleculară a asparaginei și acidului aspartic fig. 22 structura moleculară a glicinei fig. 23 structura moleculară a serinei fig. 24 structura moleculară a prolinei fig. 25 structura moleculară a glutaminei/acidului glutamic fig. 26 structura moleculară a taurinei fig. 27 structura moleculară a gabei (acidul gamma-amino-butiric) fig. 28 structura moleculară a carnitinei fig. 29 sinteza carnitinei endogene la om fig. 30 transportul acizilor grași cu lanț lung prin membrana mitocondrială interioară folosind exemplul tab-ului de acid palmitic. 1 tablă de aminoacizi dispensabilă și indispensabilă. 2 proteine dietetice și filă de rată de compensare. 3 aminoacizi ordonați după purtător și fila de disciplină. 4 necesarul de proteine la sportivi, convalescenți și în fila de dietă. 5 aport zilnic de proteine în raport cu greutatea corporală tab. 6 cerințe pentru proteine și aminoacizi esențiali la diferite vârste și în situații stresante tab. 7 cerințe de aminoacizi pentru sugari în comparație cu nivelurile din diferite alimente. 8 efectul imunostimulant al unor aminoacizi tab. 9 creșterea cerințelor de aminoacizi la sportivi și convalescenți fila 10 modificarea concentrației de aminoacizi în sânge în diferite boli fila. 11 digestibilitatea diferitelor proteine dietetice tab. 12 valoarea biologică a diferitelor proteine alimentare tab. 13 valoarea biologică a combinațiilor de proteine tab. 14 combinații de proteine vegetale cu tablă de înaltă calitate. 15 conținut de proteine din alimente vegetale selectate tab. 16 cantitate de proteine din combinații de plante cu tab de valoare mare. 17 calitatea proteinelor diverselor alimente conform filei 5 metode de măsurare. 18 manifestări ale proteinei din zer tab. 19 proprietăți ale cazeinei și proteinei din zer în tablă de comparație. 20 fișă caseină tab. 21 cazeină în fila alimentară. Fila fișă 22 proteine din zer. 23 fișă tehnică tablă de proteine din soia. 24 fișă tehnică tablă de proteine din ou întreg. 25 de echilibre de aminoacizi de concentrate de proteine pure tab. Fila de 26 de aminoacizi din alimente selectate. 27 posibile simptome ale unui dezechilibru în metabolismul aminoacizilor tab. 28 distribuția nutrienților pentru sportivii de anduranță tab. 29 de distribuție de nutrienți pentru sportivii de forță tab. Distribuția 30 de nutrienți pentru convalescenți tab. 31 distribuție de nutrienți pentru dietă, filă de carbohidrați redus. 32 distribuția nutrienților pentru dietă, carbohidrați strict reduse tab. 33 conținut de substanțe vitale din legume și salate tab. 34 conținut de substanțe vitale din fructe și legume tab. 35 de cantități necesare de antioxidanți în fila de stres oxidativ. 36 de surse naturale bune de arginină tab. 37 fisa tehnica arginina tab. 38 fisa tehnica ornitina/ornitina–alfa–ketoglutarat tab. 39 de surse naturale bune de izoleucină tab. 40 fișă tehnică tablă izoleucină. 41 de surse naturale bune de leucină tab. 42 fișă leucină tab. 43 surse naturale bune de valin tab. 44 fisa valin tab. 45 surse naturale bune de lizină tab 46 terapie combinată cu vitamine, minerale și aminoacizi pentru tratamentul sclerozei coronariene conform dr. fila rate. 47 fișă tehnică tab lizină. 48 de surse naturale bune de metionină tab. 49 fișă metionină tab. 50 de surse naturale bune de cisteină și tablă de cistină. 51 fisa tehnica cisteina/cistina/nac tab. 52 de surse naturale bune de fenilalanină tab. 53 fisa tehnica fenilalanina/dl–fenilalanina (dlpa) tab. 54 de surse naturale bune de tirozină tab. 55 fișă tyrosine tab. 56 de surse naturale bune de treonină tab. 57 fișă tehnică filă treonină. 58 de surse naturale bune de triptofan tab. 59 fișă de date triptofan/5–hidroxitriptofan (5–htp) tab. 60 de surse naturale bune de histidină tab. 61 fișă tehnică histidină tab. 62 de surse naturale bune de alanină tab. 63 fisa tehnica alanina tab. 64 de surse naturale bune de asparagină și acid aspartic tab. 65 fișă tehnică asparagină/acid aspartic tab. 66 de surse naturale bune de glicină tab. 67 fișă tehnică tab glicină. 68 de surse naturale bune de serină tab. 69 fișă serine tab. 70 de surse naturale bune de prolină tab. 71 fișă de date proline tab. 72 de surse naturale bune de glutamina și acid glutamic tab. 73 fișă de date glutamină tab. 74 de surse naturale bune de taurină tab. 75 fișă taurină tab. 76 fișă tehnică acid gamma-amino-butiric (gaba) tab. 77 cauze ale deficitului de carnitină tab. 78 carnitina – apariția în organismul uman fila. 79 de niveluri de carnitină în diverse alimente fila. 80 fisa tehnica carnitina caracteristici produsului: 292 pagini 30 figuri 80 tabele

Brand:
Novagenics
Ean:
9783929002386
Mpn:
  • 26


Căutări similare