Ceasuri
Tic-tac. Nu vă veți mai întreba niciodată cât e ceasul când veți răsfoi toate ceasurile, inclusiv cele de marcă, precum Orient , Swiss Army, GUESS, Versace . De la curele de ceas din oțel inoxidabil și ceramică până la cele din piele și țesătură, vei găsi modelul perfect pentru încheietura ta.

Vrei un ceas care să fie atât practic, cât și la modă? Căutați curele în culori vibrante, cum ar fi roz, mov sau alb strălucitor. Cadranele de ceas cu accente de diamante sau numere cu caractere mai mari emană un stil fabulos și îndrăzneț, în timp ce curelele de ceas din oțel inoxidabil argintiu sau auriu punctează nuanțele subtile ale ceasului.

Pentru cei pasionați de sport, ceasurile inteligente sunt o modalitate excelentă de a vă cronometra și de a vă ține mereu evidența pașilor și nu numai. Caracteristicile atletice cheie, precum rezistența la apă, data și ora, o curea de ceas elastică și mișcarea cu cuarț, vă pregătesc să vă ocupați de orice sport!

Ceasurile cu cronograf facilitează citirea precisă a timpului, cu indicii de tip stick care vă pot spune - până la secundă - cât este ora. Toate ceasurile de acest tip sunt lucrate cu eleganță, deseori cu rame turnante din ceramică care conferă ceasului un aspect ornamental și delicat.

Lumea ceasurilor și a bijuteriilor de modă se ciocnesc atunci când optați pentru ceasuri pentru femei de la mărci precum Calvin Klein și Guess. Brățările de ceasuri fac, de asemenea, ca stilul tău să arate ultra chic - și nu sunt la fel de voluminoase ca ceasurile obișnuite. Curelele de ceas în culori feminine, cum ar fi aurul roz sau aurul alb, adaugă și ele o notă grațioasă.

Ceasurile solare sunt o altă opțiune pentru cei care doresc să își energizeze colecția de ceasuri. Alimentate de un panou solar, aceste ceasuri sunt prietenoase cu mediul înconjurător și ideale pentru cei experimentați în aer liber. De asemenea, necesită o întreținere minimă, deoarece nu au nevoie de o baterie sau nu trebuie înfășurate.

Indiferent de tipul de ceas pe care îl căutați, nu veți pierde niciodată noțiunea timpului atunci când alegeți din gama vastă de toate ceasurile de la direect. Răsfoiți selecția astăzi pentru o varietate cuprinzătoare de ceasuri pentru bărbați și ceasuri pentru femei! Căutați economii uriașe? Cumpărați ofertele noastre de Black Friday, vânzarea de ceasuri de Black Friday, ofertele de Cyber Monday și ghidul de cadouri de Crăciun!