pret
gen
brand
marime
pret
gen
brand
marime

costume de baie

Costume de baie pentru bărbați
Îmbrăcați-vă la plajă în cele mai tari modele de costume de baie pentru bărbați. Fie că te duci pe valuri sau înoți la piscină, vei găsi cu siguranță ceva care să se potrivească stilului tău. Ce costume de baie sunt la modă? Întâmpinați soarele de vară în pantaloni de baie (pantaloni scurți de plajă, trunchiuri și chiloți) împreună cu tricouri și accesorii.

Ești genul de bărbat care preferă pantalonii scurți de bord? Păstrează-te simplu și curat cu pantaloni scurți uni în culoarea ta preferată sau verifică modelele clasice, cum ar fi carouri și dungi, pentru un aspect subtil. Găsiți o mare varietate de imprimeuri atrăgătoare pentru a face o declarație de mal. Motivele hawaiiene și modelele florale vor vorbi cu siguranță iubitorilor de botanică, în timp ce imprimeurile grafice aduc distracție luminoasă și optimistă. Preferați o potrivire mai aproape de piele? Optați pentru chiloți sau trunchiuri pentru o senzație ajustată.

Unde pot găsi pantaloni scurți de surf cu tematică sportivă? direect vă susține echipa preferată cu pantaloni scurți de surf sport, care prezintă ligi de pe coasta de est până pe cea de vest. Arată-ți devotamentul pentru fotbal și baschet în costume de baie cu logo care afișează cu mândrie sigla și culorile echipei. Pantalonii scurți NFL sunt cu siguranță un scor mare în moda de pe plajă; iar pantalonii scurți NBA sunt absolut un succes. Vă reprezentați marca preferată? Căutați în schimb slipuri care să poarte emblema sau logo-ul mărcii.

Pantalonii scurți de plajă au căptușeală? Da, majoritatea pantalonilor scurți de bord sunt căptușite pentru un confort maxim. Ceea ce ne aduce la întrebare: Ce să porți sub pantalonii de baie? Îi poți purta singuri, deoarece majoritatea modelelor au suport încorporat.

Ai nevoie de protecție solară suplimentară? Găsește tricouri de înot și rashguards pentru un strat suplimentar de armură. Alegeți dintre modelele cu mâneci scurte și cu mâneci lungi, în variantele strâmte sau largi. Ochelarii de protecție și o șapcă de înot completează ținuta ta de plajă.

Înainte de a vă scufunda în distracția de vară în apă, asigurați-vă că faceți cumpărături pentru toate lucrurile de înot la direect. Cu selecția excelentă de echipamente de înot disponibile, veți arăta cu siguranță grozav de pe faleză până la piscină.