pret
brand

Ceasurile inteligente vă permit să aveți la încheietura mâinii multe dintre funcțiile unui telefon mobil, în timp ce telefonul este ascuns în siguranță în buzunar sau în poșetă. Indiferent de stilul dvs. de viață, un ceas inteligent vă poate îmbunătăți activitățile zilnice și vă poate menține conectat, fie că vă aflați acasă, la serviciu sau în deplasare. Un ceas inteligent vă va asigura că nu pierdeți acel apel, mesaj sau e-mail important, chiar și atunci când nu puteți ajunge imediat la telefon. Atunci când răsfoiți telefoane și accesorii, precum și accesorii pentru iPhone®, luați în considerare adăugarea unui ceas inteligent pentru a spori funcționalitatea și confortul dispozitivului dvs.

Caracteristici
Ceasurile inteligente funcționează cu telefonul dvs. mobil pentru a oferi o portabilitate sporită a informațiilor. Acestea vă permit să îndepliniți multe dintre aceleași funcții de bază pe care le puteți face cu un telefon mobil, inclusiv să efectuați și să primiți apeluri și să verificați e-mailurile și mesajele text prin comandă vocală, lăsându-vă mâinile libere pentru alte activități. Multe ceasuri inteligente au playere muzicale încorporate, astfel încât ascultarea muzicii este ușoară atunci când faceți exerciții fizice.

Aplicații
La fel ca smartphone-urile, ceasurile inteligente pot fi personalizate cu aplicații. Veți găsi o varietate de aplicații smartwatch pentru orice, de la productivitate la știri și divertisment, punând informațiile literalmente la îndemâna dumneavoastră.

Accesorii
La fel cum există o varietate de accesorii pentru telefoane mobile, există și accesorii pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului de smartwatch. Personalizați-vă smartwatch-ul cu o bandă colorată și obțineți benzi suplimentare pentru un stil sporit.