pret

RON  –  RON

 • ‎RON 75
 • ‎RON 2190
brand
pret
brand
RON 938.80 ( )
RON 938.80 ( )
  RON 1,496.90 ( )
  RON 1,095.50 ( )
  RON 1,095.50 ( )
   RON 1,143.35 ( )
   RON 1,143.35 ( )
    RON 885.05 ( )
    RON 2,194.50 ( )
    RON 2,194.50 ( )
     RON 508.45 ( )
     RON 1,223.75 ( )
     RON 1,223.75 ( )
      RON 722.40 ( )
      RON 722.40 ( )
       RON 1,937.50 ( )
       RON 1,937.50 ( )
       RON 191.75 ( )
       RON 95.70 ( )

       accesorii pentru telefoane fixe

       Comunicarea se află în centrul afacerii dumneavoastră. De aceea, este important să dispuneți de o varietate de echipamente de comunicare care să vă permită nu numai să efectuați simple apeluri telefonice, ci și să organizați întâlniri, prezentări, sesiuni de brainstorming și multe altele cu clienții, colegii și angajații. Căutați căști de extensie care să vă permită să conversați cu ușurință cu mâinile libere și luați în considerare roboți telefonici pentru înregistrarea apelurilor.

       Robotul telefonic
       Luați mesaje sau înregistrați convorbirile telefonice în direct pentru referințe ulterioare cu ajutorul roboților de răspuns, care se conectează la computer sau la hard diskul din rețea pentru a fi ușor de accesat.

       Căști de extensie
       Adăugați la un sistem de accesorii telefonice existent căștile de extensie, care sunt concepute pentru a fi utilizate cu sistemele de telefonie extensibile și oferă posibilitatea de a vorbi și asculta comod, cu mâinile libere. Căutați caracteristici personalizabile, cum ar fi brațele de microfon reglabile, care facilitează obținerea unei poziții confortabile.

       Condiții de linie
       Mențineți integritatea liniilor telefonice cu ajutorul condiționatoarelor de linie, care ajută la îmbunătățirea calității energiei livrate către sistemele VoIP și telefonice și alte dispozitive și pot contribui la protejarea sistemelor dvs. împotriva vârfurilor și supratensiunilor de curent.

       Amplificatoare telefonice
       Conectați o cască la un telefon pentru a îmbunătăți claritatea apelurilor și calitatea sunetului cu ajutorul amplificatoarelor de telefonie, care folosesc adesea tehnologia de anulare a zgomotului pentru a contribui la asigurarea unui sunet clar ca bună ziua.

       Șervețele de curățare a telefoanelor
       Ajutați la menținerea curățeniei și a bunei funcționări a telefonului cu șervețele de curățare a telefonului. Concepute în formate versatile de spray, șervețele, cârpe și alte formate, produsele de curățare a telefoanelor ajută la reducerea prafului, a murdăriei, a bacteriilor și altele, pentru a vă ajuta să mențineți un mediu de birou curat și sănătos.

       Produse de curățare a cablurilor telefonice
       De la calculatoare și imprimante la adaptoare, încărcătoare și multe altele, probabil că depozitați o mulțime de accesorii pentru telefoane în biroul dvs. Reduceți aglomerația de cabluri cu curățătoarele de cabluri de telefon, care se prind pe aproape orice cablu de telefon pentru a preveni încurcăturile și mizeria.

       Cabluri de telefon
       Îmbunătățiți sau înlocuiți cablul existent cu sortimentul nostru de cabluri telefonice, care sunt disponibile într-o gamă de lungimi pentru a se potrivi diferitelor amenajări de birou și de afaceri și oferă atât modele de cabluri retractabile/înclinate, cât și drepte.

       Cuplaje, adaptoare și routere telefonice
       Fie că doriți să încărcați o cască, să conectați un sistem de telefonie VoIP la Ethernet sau aproape orice altceva, sortimentul nostru de cuplere, adaptoare și routere telefonice vă ajută să profitați la maximum de sistemul dvs. telefonic.

       Căști și încărcătoare de telefon
       Bucurați-vă de teleconferințe cu mâinile libere cu căștile telefonice care dispun de modele versatile pe ureche sau peste cap, fără a sacrifica calitatea apelurilor. Căutați caracteristici personalizabile, cum ar fi brațele de microfon reglabile, pentru o potrivire confortabilă.

       Suporturi de telefon și suporturi pentru umeri
       Vorbiți în confort completând sistemul dvs. telefonic cu suporturi pentru telefon și suporturi pentru umeri, care permit utilizatorilor să poziționeze receptorul pe birou sau pe gât pentru conversații confortabile. Căutați caracteristici precum protecția antibacteriană încorporată pentru a menține un mediu de birou igienic.