categorie

pret
marime
compatibil
culoare
RON 75.45 ( )
 
1 2 3 4 5 6 7 8
  2 - 16

Accesoriile pentru telefoane mobile smartphone vă oferă o varietate de opțiuni pentru a vă îmbrăca telefonul cu o husă la modă, pentru a obține un încărcător de rezervă sau pentru a găsi modalități de a proteja telefonul mobil împotriva deteriorării. Aceste accesorii ajută la menținerea funcționării unui telefon la performanțe optime și adaugă o notă personală la aspectul telefonului. Răsfoiți întreaga noastră selecție de telefoane și accesorii, inclusiv accesorii BlackBerry®, pentru a găsi accesoriile de care aveți nevoie.

Huse și carcase pentru telefoane mobile
Protejați un smartphone și dați-i un aspect nou și interesant cu o husă sau o husă pentru telefon mobil. Materialele durabile protejează telefoanele de deteriorările cauzate de lovituri și căderi, iar designul unei carcase poate face telefonul mai ușor de prins, menținând în același timp accesibilitatea porturilor pentru căști și încărcătoare. Folosiți carcase și huse pentru a prelungi durata de viață a telefonului dumneavoastră.

Încărcătoare și adaptoare
Alimentați un smartphone, indiferent dacă vă aflați acasă, la birou sau în mașină. Încărcătoarele și adaptoarele ajută la buna funcționare a unui smartphone și contribuie la asigurarea primirii fiecărui apel și mesaj.

Accesorii pentru iPhone
Accesoriile specifice iPhone-ului maximizează capacitățile acestuia. Cablurile de încărcare și sincronizare permit alimentarea și transferul de muzică și alte fișiere de la un iPhone la un computer și invers. Stațiile de andocare și încărcătoarele de perete mențin iPhone-ul în funcțiune.

Protecții pentru suprafețe și ecrane de telefoane mobile
Protectorii de suprafață și de ecran pentru telefoane mobile mențin ecranul unui smartphone clar și în stare de funcționare corespunzătoare. Protejați-vă smartphone-ul de zgârieturi, amprente, praf și murdărie prin aplicarea unui strat subțire și transparent de protecție.

Căști Bluetooth®/telefoane mobile Smartphone
Pentru apeluri sigure și cu mâinile libere, căștile Bluetooth și pentru telefoane mobile facilitează preluarea apelurilor în timpul călătoriei. Căștile Bluetooth se sincronizează cu dispozitivele compatibile Bluetooth cu ușurință și fără fire.