pret
 
1 2 3
 

Difuzoarele Bluetooth și wireless vă permit să vă luați muzica, podcasturile și cărțile audio preferate cu dvs. oriunde mergeți, fie că sunteți în drumeție sau în bucătărie, spălând vasele. direect oferă o selecție largă de boxe wireless care utilizează tehnologii precum Bluetooth sau Wi-Fi pentru a primi un semnal audio de la un dispozitiv compatibil. Conectarea boxei Bluetooth la smartphone-ul, tableta sau laptopul dumneavoastră cu Bluetooth este ușoară. Unele difuzoare oferă funcții suplimentare, cum ar fi o setare pentru difuzor care vă permite să preluați apeluri de pe telefon sau împerecherea fără fir care vă permite să împerecheați două difuzoare pentru un sunet mai bogat.
Găsiți boxa potrivită pentru stilul dvs. de viață.
Difuzoarele portabile vin într-o varietate de forme și dimensiuni, astfel încât este ușor să găsiți una care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață. Indiferent dacă veți folosi boxa acasă, afară sau în deplasare, veți găsi una cu caracteristicile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. Difuzoarele pentru acasă sunt dotate cu sunet de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de modele elegante care vor arăta foarte bine în orice cameră din casa dvs. O boxă Bluetooth rezistentă la apă vă permite să vă bucurați cu ușurință de muzică, podcasturi și cărți audio în aer liber, indiferent dacă sunteți în parc, la piscină sau pe plajă. Cu o boxă rezistentă la apă, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea apei din cauza ploii, a unei băuturi vărsate sau a unei scufundări accidentale în apă. Dacă sunteți un călător pasionat sau o persoană care se află în permanență în mișcare, o boxă mică și ușoară, cu un clip sau un mâner, este probabil potrivită pentru dvs.
Accesorii portabile pentru boxe.
direect oferă, de asemenea, o varietate de accesorii pentru boxe, cum ar fi huse de transport și huse pentru a vă proteja și personaliza boxa, plus încărcătoare, adaptoare și multe altele.